Werkstress / Burn-out

Loopbaan traject

Leidinggeven / Leiderschap

Wat voor leider bent u?

Direct contact

Ziekteverzuim, Werkstress, Burn-out

Last van werkstress, burn-out klachten of een hoog percentage ziekteverzuim (in het vooruitzicht)? Dit is zowel voor u als uw medewerker(s) niet positief.

Loopbaan Traject

Wanneer u te maken heeft met groei en ontwikkeling van het bedrijf en van uw medewerker(s), dan komen er ook loopbaan vraagstukken aan bod.

Team

Het is van groot belang dat een team daadwerkelijk als team functioneert. Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel.

Leidinggeven / leiderschap

Hoe stelt u zich op als leider? Wat kunt u doen om uw medewerkers op een goede manier aan te sturen en in beweging te zetten / houden?

Nieuwsgierig geworden?

Ervaringen met Paardenspiegelen

Indrukwekkend en zo bijzonder om te mogen ervaren hoe paarden kunnen spiegelen.
In een fractie van een seconde reageert het paard. Dat het paard mij vertelt wat op dit moment de juiste stap voor mij is, maakt me sprakeloos.

Hartelijk dank voor de fijne dag en de manier waarop jullie hier invulling en begeleiding aan hebben gegeven.

Baukje Rekker

Super leuke dag gehad bij cursus spiegelen met paarden. Waarbij paard jou ging scannen, ging kiezen waar die het liefst was, hoe jij je moet opstellen tegenoverhet paard maar ook dat het paard aangeeft waar jij staat in de groep.

Als laatst deze lieve hengst een 2 jarige fries mij als eerst een beetje ging scannen en dus hetzelfde aangaf als de andere paarden.

Jamie Popma

© Copyright - Paardenspiegelen