Persoonlijke coaching, ouder en kind,
rouwverwerking, familieopstelling of
wordt een mooie ervaring rijker.

Direct contact

Particulier

Paarden zijn heer en meester in het aanvoelen van emoties en gedrag (energie), ze scannen continue de omgeving en de lichaamshouding van de ander. Door dit spiegelende vermogen en de directe vertaling van de paardencoach wordt jij je bewust van jouw eigen gedrag, van jouw sterke en jouw ontwikkelpunten.

Aanbod

Persoonlijke coaching

Je hebt levensvragen waar je graag antwoorden op wilt hebben, je loopt tegen problemen aan of je weet het even niet meer. Je hebt nieuwe handvaten nodig om verder te komen, nog verder dan je al bent. Persoonlijke coaching geeft je inzicht in wie jij bent, wat je wilt doen, wat je kan doen en hoe je daar komt.

Kindercoaching

Het liefst wil je lekker in je vel zitten, blij zijn met jezelf en gelukkig zijn. Helaas is dat niet altijd zo. Een kindercoach helpt jou om te leren omgaan met jouw  faalangst, driftbuien, onzekerheden of andere niet leuke dingen.

Rouwverwerking

Het leven kent een paar zekerheden en één daarvan is omgaan met een rouwproces. Helaas ontkomt niemand hieraan en worden we allemaal geconfronteerd met verlies. Hoe ga je daarmee om en hoe kom jij door het rouwproces heen? Hoe ga je om met het verlies van een dierbare?

Familieopstelling

Iedereen behoort tot een gezin, een familie, een systeem. Dit geldt ook voor jou. Een complex systeem waar jij een onderdeel van bent, een systeem met een geschiedenis: met zijn eigen verhalen, manieren van omgaan, eigen cultuur, eigen aardigheden, mooie en minder mooie momenten, geweldige en verdrietige momenten.

Een mooie nieuwe ervaring

Ben je al een tijde nieuwsgierig naar de connectie tussen de dierenwereld en de mensheid, dan is het natuurlijk mooi om alleen of samen met je vrienden te ontdekken hoe deze werelden dichtbij elkaar kunnen komen. Wat kunnen we leren van paarden over jezelf, over een ander en over jouw manier van handelen en communiceren?

© Copyright - Paardenspiegelen