Voor iedereen die op zoek is naar een uniek,
interactieve leerervaring op het gebied van
samenwerking, communicatie en leiderschap.

Direct contact

1 op 1 coaching

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek, interactieve leerervaring op het gebied van samenwerking, communicatie en leiderschap

In de persoonlijke coaching Paardenspiegelen wordt er gewerkt met paarden. Paarden zijn intuïtieve en gevoelige dieren en geven jou een eerlijke reactie en een helder inzicht jouw manier van communiceren. Hoe houd jij in het dagelijks leven ‘de teugels’ in handen?
Tijdens de sessie krijg je tools waarmee je kunt oefenen in je eigen praktijk. Het gaat om authentiek, effectief gedrag en een open houding. Al tijdens de sessie ontwikkel je vaardigheden, kwaliteiten en talenten. Je kunt daarbij denken aan antwoorden op vragen als:

  • Hoe maak jij contact?
  • Hoe ga jij om met een uitdaging?
  • Wat is jouw manier van communiceren?
  • Wat laat jouw gedrag zien?
  • Hoe ben jij als leider?

Durf jij in deze spiegel te kijken? Je werkt tijdens de sessie vanaf de grond, je berijdt het paard niet. Onder begeleiding van een ervaren coach vindt het spiegelen plaats. Het paard geeft signalen en aan de hand daarvan vraagt de coach wat dit betekent voor jou. Hierdoor kan het Paardenspiegelen confronterend zijn, maar tegelijkertijd is het een hele vriendelijke manier van trainen en coachen. Ervaring met paarden is niet nodig. Ervaar het zelf en schrijf je in of mail ons!

© Copyright - Paardenspiegelen