Review workshop Paardenspiegelen

Wat moet ik me daarbij voorstellen?

Een logische vraag uiteraard die enige uitleg behoeft. Daarvoor laten wij de ervaring van de ander spreken voor uw beeldvorming. Hans de Vreeze aan het woord:

“Toen m’n collega zei dat zij het wel interessant vond om een workshop PaardenSpiegelen te volgen, ben ik met haar mee gegaan want ze wilde liever niet alleen. Prima, maar ik hoef me natuurlijk niet door een paard te laten vertellen hoe ik in elkaar zit. Althans, dat dacht ik toen. Dus met die houding stapte ik de bak in. Ik was enorm sceptisch, maar ik hou ook wel van een uitdaging.  In de paardenbak was een omheining gemaakt waar het paard in stond. We waren met een mannetje of 8 en iedereen kreeg de kans om persoonlijk gespiegeld te worden. Toen ik bij het paard ging staan was het de bedoeling om contact te maken. Ik dacht dat wel even te kunnen doen, maar toen ik in de bak stapte bleef het paard ver bij mij vandaan. De trainer/ coach begon me vragen te stellen en alsof de duvel ermee speelde.. ik beantwoordde de vragen en het beest kwam ineens op me af en ging bij me staan. Er waren wat dingen die ik nog niet met mijn werkgever had uitgesproken en die zaten mij in de weg. Ik dacht dat het beter was om er niks mee te doen en heb het wat weggestopt. Blijkbaar merkte het paard dit meteen op en gaf dit aan mij terug.  Het was alsof ik een mri scan kreeg maar dan op mentaal/ emotioneel vlak. Heel apart. Ik heb nu de dingen met mijn werkgever uitgesproken en ik voel me daardoor best opgelucht. Gek dat een dag, waarvan je denkt ff een lolletje te maken, zoveel impact heeft gemaakt. Echt een aanrader dus!“

Wil je ook ervaren hoe het is om gespiegeld te worden? Meld je aan voor de workshop PaardenSpiegelen en krijg een onvergetelijke dag!

Inschrijven

  • 23 september 2021

    Nieuwgierig geworden?

    © Copyright - Paardenspiegelen